Probioticele - un ajutor indispensabil în timpul sarcinii și după naștere

23.01.2023 16:31:59

Probioticele - un ajutor indispensabil în timpul sarcinii și după naștere

Probioticele - cel mai bun aliat în războiul cu lire sterline

Vrei să-ți recuperezi silueta? Probioticele vin în ajutor!

Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, dar si una dintre cele mai dificile. În corpul unei tinere mame apar multe schimbări, pentru care nu este întotdeauna pregătită. Se ingrasa, iar acest lucru duce la aparitia celulitei si a vergeturilor la 90% dintre femei. Toate acestea sunt extrem de neplăcute pentru viitoarea mamă. Adesea duce la pierderea stimei de sine și chiar la depresie. Cu toate acestea, o misiune Get In Shape Postpartum este total posibilă! Principala întrebare este ce metodă de slăbire să alegeți.

Ar trebui să începem o dietă sau un fel de dietă? Ar trebui să mergem la sală sau să ne înscriem la aerobic? Nu ar trebui să luăm capsule de slăbit sau ar trebui să ne bazăm pe suplimente nutritive mai inofensive, cum ar fi shake-urile și ceaiurile? Există o mulțime de opțiuni. Cu toate acestea, cel mai bun efect este obținut prin combinarea modului corect de a mânca cu mișcarea. Dar chiar și atunci, un factor cheie în pierderea în greutate rămâne trecut cu vederea - probioticele.

Probioticele sunt cunoscute pentru numeroasele lor beneficii pentru sănătate. Mențin echilibrul în tractul nostru gastrointestinal, care este esențial în lupta împotriva greutății. Desigur, există diferite tipuri de probiotice și este foarte important să alegeți produsul potrivit. Special în acest scop, Bactology a creat un pachet „Slim” – pentru toate femeile care doresc să atingă greutatea dorită fără a-și răni corpul. Pachetul este extrem de potrivit pentru tinerele mamici care doresc sa intre in forma dupa nastere.

Microflora intestinala echilibrata = corp sanatos si silueta subtire

Ați observat cum unii oameni rămân slabi indiferent de câte calorii consumă. Te întrebi cum o fac? Răspunsul se află în noi, în special în intestine. Sunt locuite de peste 1000 de bacterii diferite, care pot fi împărțite condiționat în două grupuri - benefice și dăunătoare. Probioticele sunt benefice. Ei sunt cei implicați în procesarea nutrienților – îi absorb pe cei folositori și aruncă grăsimile. Pentru a nu lua în greutate, trebuie să existe suficiente bacterii bune în tractul nostru gastrointestinal pentru a preveni acumularea de grăsime.

Microflora intestinală la femeile supraponderale este diferită. Cantitatea de bacterii dăunătoare este mai mare. Acestea stochează grăsime și rezultatul este creșterea în greutate. Oricât de mult își limitează dieta, aceste femei nu pot atinge greutatea dorită. Nici antrenamentele epuizante din sala de sport nu vor ajuta. Mai întâi este necesară reglarea microflorei gastrointestinale. Cheia unei siluete subțiri este tocmai microflora intestinală echilibrată, iar pentru a o atinge, probioticele trebuie incluse în dieta zilnică.

Probioticele Bactology - inamicul #1 al kilogramelor în plus

Bactology Slim Pack este special conceput pentru doamnele care doresc să arate și să se simtă bine. Se adresează în principal femeilor tinere, mamelor și femeilor însărcinate. Spre deosebire de majoritatea produselor de slăbit de pe piață, pachetul de probiotice Bactology este absolut inofensiv și complet adaptat specificului corpului feminin. Nu lipsește mama și copilul de nutrienții necesari, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru aport în timpul sarcinii și după naștere.

Pachetul include trei produse probiotice cu actiune dovedita: Bactology Femin (imbogatita cu extract de trandafir bulgar Damascena, cunoscut pentru efectul sau puternic detoxifiant), Bactology Gastro Balance si perle probiotice Bactolojy cu ciocolata cu lapte. Pe site-ul https://bactology.ro/ puteți citi informații detaliate despre acestea, precum și comanda. 

Pe scurt, beneficiile probioticelor Bactology sunt:

  1. Ele accelerează metabolismul și detoxifică.
  2. Ele curăță corpul de fluidele reținute.
  3. Acestea reglează echilibrul hormonal într-un mod natural și favorizează eliberarea de leptine (hormonul de sațietate). Rezultatul este o scădere a apetitului.
  4. Ele suprimă absorbția grăsimilor și le stimulează arderea mai rapidă. Nu se acumulează în organism sub formă de kilograme în plus.
  5. Ele reduc umflarea abdomenului și rezultatul este acolo - până la -2 cm în circumferința taliei într-o săptămână.
  6. Au un efect benefic asupra stării de spirit, a tonusului și a motivației de a se mișca.
  7. Ele îmbunătățesc starea părului, a pielii și a unghiilor.

Program de pierdere în greutate

Un pachet „Slăbit” este suficient pentru un program complet de o lună. Este ușor și accesibil tuturor doamnelor:

Prima săptămână:

Luați 1 capsulă Bactology Femin dimineața, după micul dejun.

După prânz, luați 1 linguriță de perle probiotice Bactology.

A doua saptamana:

După micul dejun, luați 1 capsulă de Bactology Femin.

După prânz, luați 1 linguriță de perle probiotice Bactology.

După cină, luați 1 capsulă Bactology GastroBalance.

A treia săptămână:

După micul dejun, luați 1 capsulă de Bactology Femin.

După prânz, luați 1 linguriță de perle probiotice Bactology.

După cină, luați 1 capsulă Bactology GastroBalance.

A patra săptămână:

După prânz, luați 1 linguriță de perle probiotice Bactology.

După cină, luați 1 capsulă Bactology GastroBalance.

Pentru rezultate optime se recomanda sa bei minim 2 litri de apa pe zi si sa te misti mai mult. Daca nu ai ocazia sa faci miscare, mergi (de preferat intr-un ritm) cel putin o ora pe zi.

Rolul probioticelor în timpul sarcinii

Pe lângă postpartum, pachetul „Slim” poate fi luat și în timpul sarcinii în sine. Avantajele sale sunt departe de a se limita la menținerea siluetei. Știm cu toții că nutriția adecvată și menținerea unei microflore intestinale echilibrate sunt extrem de importante în timpul sarcinii. Pentru o sarcina sanatoasa, medicii recomanda consumul de suplimente nutritive. Unul dintre cele mai recomandate produse este probioticele. Sunt aprobate de Organizația Mondială a Sănătății, sunt complet sigure și aduc multe beneficii sănătății mamei și copilului.

Datorită capacității bacteriilor probiotice de a suprima agenții patogeni și de a reduce inflamația, riscul de infecție intrauterină și de naștere prematură este redus semnificativ. În plus, aportul de probiotice scade riscul de a dezvolta GD. Diabetul gestațional este intoleranța la glucoză și apare la începutul sarcinii la 7% dintre femei.

Nutriția adecvată și aportul de probiotice în timpul sarcinii garantează sănătatea mamei și a bebelușului și sunt o condiție prealabilă pentru o naștere sănătoasă. Un bebeluș primește toți nutrienții de care are nevoie prin intermediul mamei sale. Sarcina sa este de a crea o bază pentru creșterea normală, dezvoltarea și microflora intestinală a copilului.

Gândește-te la corpul tău astăzi și asigură-ți sănătatea și liniștea sufletească incluzând un probiotic în rutina ta zilnică. Slăbește kilogramele în plus sau menține-ți greutatea fără a renunța la alimentele tale preferate.

Comentarii

Acest articol nu are inca niciun comentariu

Lasa un comentariu

Beauty and Health

Beauty and Health

Probioticele - un ajutor indispensabil în timpul sarcinii și după naștere

Probioticele - un ajutor indispensabil în timpul sarcinii și după naștere

Probioticele - cel mai bun aliat în războiul cu lire sterlineVrei să-ți recuperezi silueta? Probioticele vin în ajutor!Sarcina este cea mai frumoasa per Probioticele - cel mai bun aliat în războiul cu lire sterlineVrei să-ți recuperezi silueta? Probioticele vin în ajutor!Sarcina este cea mai frumoasa per 2023-01-23T16:32:06+02:00 Probioticele - un ajutor indispensabil în timpul sarcinii și după naștere

<p><b>Probioticele - cel mai bun aliat &icirc;n războiul cu lire sterline</b></p> <p><b>Vrei să-ți recuperezi silueta? Probioticele vin &icirc;n ajutor!</b></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, dar si una dintre cele mai dificile. &Icirc;n corpul unei tinere mame apar multe schimbări, pentru care nu este &icirc;ntotdeauna pregătită. Se ingrasa, iar acest lucru duce la aparitia celulitei si a vergeturilor la 90% dintre femei. Toate acestea sunt extrem de neplăcute pentru viitoarea mamă. Adesea duce la pierderea stimei de sine și chiar la depresie. Cu toate acestea, o misiune </span><b>Get In Shape Postpartum</b><span style="font-weight: 400;"> este total posibilă! Principala &icirc;ntrebare este ce metodă de slăbire să alegeți.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ar trebui să &icirc;ncepem o dietă sau un fel de dietă? Ar trebui să mergem la sală sau să ne &icirc;nscriem la aerobic? Nu ar trebui să luăm capsule de slăbit sau ar trebui să ne bazăm pe suplimente nutritive mai inofensive, cum ar fi shake-urile și ceaiurile? Există o mulțime de opțiuni. Cu toate acestea, cel mai bun efect este obținut prin combinarea modului corect de a m&acirc;nca cu mișcarea. Dar chiar și atunci, un factor cheie &icirc;n pierderea &icirc;n greutate răm&acirc;ne trecut cu vederea - probioticele.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Probioticele sunt cunoscute pentru numeroasele lor beneficii pentru sănătate. Mențin echilibrul &icirc;n tractul nostru gastrointestinal, care este esențial &icirc;n lupta &icirc;mpotriva greutății. Desigur, există diferite tipuri de probiotice și este foarte important să alegeți produsul potrivit. Special &icirc;n acest scop, </span><b><i>Bactology</i></b><span style="font-weight: 400;"> a creat un </span><b>pachet &bdquo;Slim&rdquo;</b><span style="font-weight: 400;"> &ndash; pentru toate femeile care doresc să atingă greutatea dorită fără a-și răni corpul. Pachetul este extrem de potrivit pentru tinerele mamici care doresc sa intre in forma dupa nastere.</span></p> <p></p> <p><b>Microflora intestinala echilibrata = corp sanatos si silueta subtire</b></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ați observat cum unii oameni răm&acirc;n slabi indiferent de c&acirc;te calorii consumă. Te &icirc;ntrebi cum o fac? Răspunsul se află &icirc;n noi, &icirc;n special &icirc;n intestine. Sunt locuite de peste 1000 de bacterii diferite, care pot fi &icirc;mpărțite condiționat &icirc;n două grupuri - benefice și dăunătoare. Probioticele sunt benefice. Ei sunt cei implicați &icirc;n procesarea nutrienților &ndash; &icirc;i absorb pe cei folositori și aruncă grăsimile. Pentru a nu lua &icirc;n greutate, trebuie să existe suficiente bacterii bune &icirc;n tractul nostru gastrointestinal pentru a preveni acumularea de grăsime.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Microflora intestinală la femeile supraponderale este diferită. Cantitatea de bacterii dăunătoare este mai mare. Acestea stochează grăsime și rezultatul este creșterea &icirc;n greutate. Oric&acirc;t de mult &icirc;și limitează dieta, aceste femei nu pot atinge greutatea dorită. Nici antrenamentele epuizante din sala de sport nu vor ajuta. Mai &icirc;nt&acirc;i este necesară reglarea microflorei gastrointestinale. Cheia unei siluete subțiri este tocmai microflora intestinală echilibrată, iar pentru a o atinge, probioticele trebuie incluse &icirc;n dieta zilnică.</span></p> <p></p> <p><b>Probioticele </b><b><i>Bactology</i></b><b> - inamicul #1 al kilogramelor &icirc;n plus</b></p> <p></p> <p><b><i>Bactology Slim Pack </i></b><span style="font-weight: 400;">este special conceput pentru doamnele care doresc să arate și să se simtă bine. Se adresează &icirc;n principal femeilor tinere, mamelor și femeilor &icirc;nsărcinate. Spre deosebire de majoritatea produselor de slăbit de pe piață, pachetul de probiotice </span><b><i>Bactology</i></b><span style="font-weight: 400;"> este absolut inofensiv și complet adaptat specificului corpului feminin. Nu lipsește mama și copilul de nutrienții necesari, ceea ce &icirc;l face extrem de potrivit pentru aport &icirc;n timpul sarcinii și după naștere.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Pachetul include trei produse probiotice cu actiune dovedita: </span><b><i>Bactology Femin</i></b><span style="font-weight: 400;"> (imbogatita cu extract de trandafir bulgar Damascena, cunoscut pentru efectul sau puternic detoxifiant), </span><b><i>Bactology Gastro Balance</i></b><span style="font-weight: 400;"> si </span><b><i>perle probiotice Bactolojy cu ciocolata cu lapte</i></b><span style="font-weight: 400;">. Pe site-ul </span><a href="https://bactology.ro/"><span style="font-weight: 400;">https://bactology.ro/</span></a><span style="font-weight: 400;"> puteți citi informații detaliate despre acestea, precum și comanda.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Pe scurt, beneficiile probioticelor </span><b><i>Bactology</i></b><span style="font-weight: 400;"> sunt:</span></p> <ol> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ele accelerează metabolismul și detoxifică.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ele curăță corpul de fluidele reținute.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Acestea reglează echilibrul hormonal &icirc;ntr-un mod natural și favorizează eliberarea de leptine (hormonul de sațietate). Rezultatul este o scădere a apetitului.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ele suprimă absorbția grăsimilor și le stimulează arderea mai rapidă. Nu se acumulează &icirc;n organism sub formă de kilograme &icirc;n plus.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ele reduc umflarea abdomenului și rezultatul este acolo - p&acirc;nă la -2 cm &icirc;n circumferința taliei &icirc;ntr-o săptăm&acirc;nă.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Au un efect benefic asupra stării de spirit, a tonusului și a motivației de a se mișca.</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Ele &icirc;mbunătățesc starea părului, a pielii și a unghiilor.</span></li> </ol> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Program de pierdere &icirc;n greutate</span></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Un pachet &bdquo;Slăbit&rdquo; este suficient pentru un program complet de o lună. Este ușor și accesibil tuturor doamnelor:</span></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Prima săptăm&acirc;nă:</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Luați 1 capsulă</span><b><i> Bactology Femin </i></b><span style="font-weight: 400;">dimineața, după micul dejun.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După pr&acirc;nz, luați 1 linguriță de </span><b><i>perle probiotice Bactology</i></b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">A doua saptamana:</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După micul dejun, luați 1 capsulă de </span><b><i>Bactology Femin</i></b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După pr&acirc;nz, luați 1 linguriță de </span><b><i>perle probiotice Bactology.</i></b></p> <p><span style="font-weight: 400;">După cină, luați 1 capsulă </span><b><i>Bactology GastroBalance</i></b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">A treia săptăm&acirc;nă:</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După micul dejun, luați 1 capsulă de </span><b><i>Bactology Femin</i></b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După pr&acirc;nz, luați 1 linguriță de </span><b><i>perle probiotice Bactology.</i></b></p> <p><span style="font-weight: 400;">După cină, luați 1 capsulă </span><b><i>Bactology GastroBalance.</i></b></p> <p><span style="font-weight: 400;">A patra săptăm&acirc;nă:</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">După pr&acirc;nz, luați 1 linguriță de</span><b><i> perle probiotice Bactology.</i></b></p> <p><span style="font-weight: 400;">După cină, luați 1 capsulă </span><b><i>Bactology GastroBalance</i></b><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Pentru rezultate optime se recomanda sa bei minim 2 litri de apa pe zi si sa te misti mai mult. Daca nu ai ocazia sa faci miscare, mergi (de preferat intr-un ritm) cel putin o ora pe zi.</span></p> <p></p> <p><b>Rolul probioticelor &icirc;n timpul sarcinii</b></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Pe l&acirc;ngă postpartum, </span><b>pachetul &bdquo;Slim&rdquo; </b><span style="font-weight: 400;">poate fi luat și &icirc;n timpul sarcinii &icirc;n sine. Avantajele sale sunt departe de a se limita la menținerea siluetei. Știm cu toții că nutriția adecvată și menținerea unei microflore intestinale echilibrate sunt extrem de importante &icirc;n timpul sarcinii. Pentru o sarcina sanatoasa, medicii recomanda consumul de suplimente nutritive. Unul dintre cele mai recomandate produse este probioticele. Sunt aprobate de </span><b>Organizația Mondială a Sănătății</b><span style="font-weight: 400;">, sunt complet sigure și aduc multe beneficii sănătății mamei și copilului.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Datorită capacității bacteriilor probiotice de a suprima agenții patogeni și de a reduce inflamația, riscul de infecție intrauterină și de naștere prematură este redus semnificativ. &Icirc;n plus, aportul de probiotice scade riscul de a dezvolta GD. Diabetul gestațional este intoleranța la glucoză și apare la &icirc;nceputul sarcinii la 7% dintre femei.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Nutriția adecvată și aportul de probiotice &icirc;n timpul sarcinii garantează sănătatea mamei și a bebelușului și sunt o condiție prealabilă pentru o naștere sănătoasă. Un bebeluș primește toți nutrienții de care are nevoie prin intermediul mamei sale. Sarcina sa este de a crea o bază pentru creșterea normală, dezvoltarea și microflora intestinală a copilului.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">G&acirc;ndește-te la corpul tău astăzi și asigură-ți sănătatea și liniștea sufletească incluz&acirc;nd un probiotic &icirc;n rutina ta zilnică. Slăbește kilogramele &icirc;n plus sau menține-ți greutatea fără a renunța la alimentele tale preferate.</span></p>

Compara produse
Our online store uses cookies
Setări cookie