Probioticele - ajutorul magic în lupta împotriva kilogramelor în plus

02.11.2022 18:27:42

Probioticele - ajutorul magic în lupta împotriva kilogramelor în plus

Subiect: Întregul articol despre pierderea în greutate cu probiotice

Vara 2022 a fost magică! Distracție la mare, zile însorite și nopți fierbinți... experiențe incitante, cocktail-uri răcoritoare și tentații dulci... Emoțiile încă sunt, iar amintirile aventurilor de vară ne vor încălzi mult timp. Dar daca  ar putea zbura departe si kilogramele acumulate de vară precum păsările care zboară spre sud ... Înghețatele, prăjiturile și vafele din stațiunile noastre de pe litoral erau cu adevărat delicioase și pur și simplu nu am rezistat porumbului de pe plajă... Hamsia și cartofii pentru prânz sau cină – încă o amintire minunată, dar s-au lipit imediat de fund... Iar cocktail-urile au fost o adevărată bombă calorică! Eh, dacă lirele astea ar zbura acum...
Misiune de slabit: da, este cu totul posibil!
Te întrebi cum să dai jos kilogramele în plus? Poate vei începe să mergi la sală sau la un alt sport? Ai de gând să cumperi o carte de nutriție și să încerci o dietă la un moment dat? Dar chiar dacă reușești să topești câteva kilograme,  efectul nu va dura mult. Pentru a pierde în greutate definitiv, trebuie să ataci rădăcina problemei, cauza creșterii în greutate. În acest scop, aveți nevoie de un supliment alimentar special. Capsule de slabit? Nu Nu! Te-ar răni mai mult decât te-ar ajuta. Pierderea sănătoasă și eficientă în greutate poate fi realizată numai cu probiotice.
Microflora intestinală echilibrată – cheia unui corp perfect și sănătos
Sunt oameni care nu se îngrașă indiferent câte calorii ingeră, iar la alții totul se lipește de ei... Asta pentru că metabolismul unora este mai rapid decât al altora. Viteza sa depinde de compoziția microbiotei intestinale. Microbiota intestinală sau microbiomul intestinal - aceasta este totalitatea tuturor microorganismelor, bune și rele, care locuiesc în intestinele noastre. Ei își creează propria microlume din care este guvernat întregul organism uman. Printre bacteriile bune se numără probioticele, sau așa-numitele bacterii vii care optimizează procesul digestiv. Ele sunt responsabile pentru absorbția nutrienților utili și eliminarea toxinelor. Dacă există suficiente bacterii bune în microflora intestinală, acestea vor accelera descompunerea grăsimilor și vor preveni creșterea în greutate. În plus, bacteriile probiotice au capacitatea de a controla apetitul. Ele stimulează eliberarea leptinei - hormonul de sațietate, în urma căruia dorința de dulciuri și alte alimente dăunătoare scade.
Și ce se întâmplă în microflora intestinală a unei persoane supraponderale?
În microflora intestinală a acestor oameni se întâmplă următoarele: există o lipsă de bacterii suficient de bune. Au fost înlocuite de microorganisme al căror singur scop este să ne îmbolnăvească. Această afecțiune se numește disbacterioză (disbioză) și unul dintre primele sale simptome este creșterea în greutate. Este adesea însoțită de disconfort gastro-intestinal, constipație, gaze, balonare. Aceste simptome nu trebuie ignorate deoarece se pot dezvolta în boli mai grave.
Așa e, obezitatea nu este doar o problemă estetică. Este o boală în care metabolismul nu funcționează bine. Substanțele pe care le absorbim din alimente nu pot fi procesate corespunzător și sunt stocate sub formă de grăsime. Chiar dacă începem o dietă, aceasta nu va ajuta, deoarece microorganismele dăunătoare vor continua să predomine în intestinele noastre. Chiar dacă mergem la sală în fiecare zi, nu va avea niciun efect. Nici postul, nici antrenamentele epuizante nu vor realiza nimic, cu excepția cazului în care începem să luăm suplimente probiotice. Cu ajutorul lor, microflora noastră intestinală se va echilibra treptat, digestia va funcționa corect și rezultatele nu vor întârzia. Sună grozav, dar cum alegem probioticul potrivit cu atât de multe oferte disponibile în magazine?
Pachet de slabit Bactojoy
Pachetul Bactojoy „Slimming” este singurul program de slabit de pe piata bulgara bazat in totalitate pe produse probiotice. Include trei probiotice diferite: Bactojoy Femin, Bactojoy Gastro Balance și perle probiotice Bactojoy cu lapte/sau ciocolată naturală. Toate au fost dezvoltate într-un laborator bulgar certificat, sunt testate clinic, nu conțin OMG-uri, conservanți, coloranți și alte ingrediente artificiale și sunt potrivite femeilor de orice vârstă. Acestea reglează microflora intestinală, promovează digestia corectă, stimulează pierderea în greutate și aduc multe alte beneficii organismului. Convinge-te singur!
Bactojoy Femin
Bactojoy Femin a fost dezvoltat special pentru sexul frumos și oferă protecție pe mai multe niveluri. Combină acțiunea sinergică a cinci tulpini de bacterii probiotice: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus și Lactobacillus fermentum. Este îmbogățit cu colostru de vită, care este un imunostimulator puternic, precum și cu extract de trandafir bulgar damaschin, cunoscut ca un puternic antioxidant și detoxifiant. Conține și arabinogalactanul prebiotic, care servește la hrănirea bacteriilor bune. Pe lângă promovarea pierderii în greutate, Bactojoy Femin reglează nivelul hormonal din organism și oferă confort vaginal și protecție împotriva infecțiilor bacteriene și fungice.

 

Bactojoy Gastro Balance

 

Bactojoy Gastro Balance este o formulă probiotică cu patru tulpini: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis și Streptococcus thermophiles. Este special conceput pentru a îmbunătăți digestia și pentru a elimina gazele și balonarea. De asemenea, se ocupă de constipație, care este și o condiție prealabilă pentru creșterea în greutate. Colostrul de vită și lăptișorul de matcă se adaugă bacteriilor bune, care întăresc imunitatea, precum și o componentă prebiotică (arabinogalactanul din zada). Bactojoy Gastro Balance contribuie la reglarea tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol. Poate preveni boli și mai grave, cum ar fi sindromul colonului iritabil, colita, chiar și cancerul de colon.

 

Perle probiotice cu ciocolata cu lapte
Perlele probiotice de ciocolată cu lapte sunt cel mai delicios produs Bactojoy. Acestea conțin trei tulpini de bacterii benefice: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus și Bifidobacterium infantis, care sunt uscate sub formă de perle și învelite în ciocolată cu lapte. Le puteți consuma direct sau le puteți adăuga în lapte acru sau proaspăt, shake-uri, smoothie-uri. Le poți include și în desertul tău preferat! Doar o linguriță de perle pe zi suprimă apetitul pentru alimente dulci și îmbunătățește starea de spirit, tonusul și motivația de mișcare. Bactojoy are desigur și o alternativă în cazul în care nu vrei să iei zahăr - Diet Probiotic Pearls with Natural Chocolate. Se bazează pe îndulcitori naturali (stevia și eritritol) și acest lucru îi face produsul ideal pentru diabetici.
Beneficiile pachetului Bactojoy Slimming sunt nenumărate, dar vom încerca totuși să le subliniem pe cele mai importante:

 

Ele întăresc sistemul imunitar.
Ele accelerează metabolismul și facilitează absorbția substanțelor și mineralelor vitale pentru organismul feminin.
Ele stimulează arderea mai rapidă și corectă a grăsimilor.
Preveniți retenția de lichide.
Se ocupă de gaze, balonare, constipație, diaree și alte probleme gastro-intestinale.
Ele ajută la detoxifierea naturală a organismului.
Ele suprimă apetitul pentru alimente dulci și dăunătoare prin stimularea eliberării hormonului de sațietate.
Au un efect incredibil asupra pielii și previn formarea celulitei.
Reduceți circumferința taliei cu până la -2 cm pe săptămână.
Întărește părul și unghiile.
Acestea reglează echilibrul hormonal într-un mod natural.
Ele stimulează activitatea fizică.
Ele contracarează stresul și tensiunea și îmbunătățesc starea de spirit.
Sunt potrivite pentru a fi luate în timpul tratamentului cu antibiotice și după acesta pentru a restabili echilibrul bacterian.
În special pentru tine, Bactojoy a creat un program de slăbire de o lună pe care să-l urmezi. Nu uitați să beți suficiente lichide (cel puțin 2 litri de apă pe zi), să includeți mai multe fibre în meniu și să excludeți alimentele care duc la creșterea în greutate (produse de ciocolată, alimente grase și paste, fast-food), fiți activi fizic. Daca nu ai timp sa faci miscare, mergi (de preferat intr-un ritm) cel putin o ora pe zi. Vei observa rezultate dupa prima saptamana, iar la finalul programului lunar vei ramane cu totul uimit! Vei arata si te vei simti mai bine ca niciodata.
Program de pierdere în greutate

Prima săptămână:

Dimineața după micul dejun – 1 capsulă Femin

La prânz - 1 linguriță de perle de ciocolată

A doua saptamana:

Dimineața – 1 capsulă Femin

La prânz - 1 linguriță de perle de ciocolată

Seara – 1 capsula Gastro balance

A treia saptamana:

Dimineața – 1 capsulă Femin

La prânz - 1 linguriță de perle de ciocolată

Seara – 1 capsula Gastro balance

A patra săptămână:

La prânz - 1 linguriță de perle de ciocolată

Seara – 1 capsula Gastro balance


Comandați un pachet „Scădere în greutate” AICI!

Comentarii

Acest articol nu are inca niciun comentariu

Lasa un comentariu

Beauty and Health

Beauty and Health

Probioticele - ajutorul magic în lupta împotriva kilogramelor în plus

Probioticele - ajutorul magic în lupta împotriva kilogramelor în plus

Subiect: Întregul articol despre pierderea în greutate cu probioticeVara 2022 a fost magică! Distracție la mare, zile însorite și nopți fierbinți... exp Subiect: Întregul articol despre pierderea în greutate cu probioticeVara 2022 a fost magică! Distracție la mare, zile însorite și nopți fierbinți... exp 2022-11-02T18:41:13+02:00 Probioticele - ajutorul magic în lupta împotriva kilogramelor în plus

<p><span>Subiect: &Icirc;ntregul articol despre pierderea &icirc;n greutate cu probiotice</span></p> <div></div> <div></div> <div>Vara 2022 a fost magică! Distracție la mare, zile &icirc;nsorite și nopți fierbinți... experiențe incitante, cocktail-uri răcoritoare și tentații dulci... Emoțiile &icirc;ncă sunt, iar amintirile aventurilor de vară ne vor &icirc;ncălzi mult timp. Dar daca&nbsp;&nbsp;ar putea zbura departe si kilogramele acumulate de vară precum păsările care zboară spre sud ... &Icirc;nghețatele, prăjiturile și vafele din stațiunile noastre de pe litoral erau cu adevărat delicioase și pur și simplu nu am rezistat porumbului de pe plajă... Hamsia și cartofii pentru pr&acirc;nz sau cină &ndash; &icirc;ncă o amintire minunată, dar s-au lipit imediat de fund... Iar cocktail-urile au fost o adevărată bombă calorică! Eh, dacă lirele astea ar zbura acum...</div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26194/files/image/femin-box-ro.png" /></div> <div>Misiune de slabit: da, este cu totul posibil!</div> <div></div> <div>Te &icirc;ntrebi cum să dai jos kilogramele &icirc;n plus? Poate vei &icirc;ncepe să mergi la sală sau la un alt sport? Ai de g&acirc;nd să cumperi o carte de nutriție și să &icirc;ncerci o dietă la un moment dat? Dar chiar dacă reușești să topești c&acirc;teva kilograme,&nbsp; efectul nu va dura mult. Pentru a pierde &icirc;n greutate definitiv, trebuie să ataci rădăcina problemei, cauza creșterii &icirc;n greutate. &Icirc;n acest scop, aveți nevoie de un supliment alimentar special. Capsule de slabit? Nu Nu! Te-ar răni mai mult dec&acirc;t te-ar ajuta. Pierderea sănătoasă și eficientă &icirc;n greutate poate fi realizată numai cu probiotice.</div> <div></div> <div>Microflora intestinală echilibrată &ndash; cheia unui corp perfect și sănătos</div> <div>Sunt oameni care nu se &icirc;ngrașă indiferent c&acirc;te calorii ingeră, iar la alții totul se lipește de ei... Asta pentru că metabolismul unora este mai rapid dec&acirc;t al altora. Viteza sa depinde de compoziția microbiotei intestinale. Microbiota intestinală sau microbiomul intestinal - aceasta este totalitatea tuturor microorganismelor, bune și rele, care locuiesc &icirc;n intestinele noastre. Ei &icirc;și creează propria microlume din care este guvernat &icirc;ntregul organism uman. Printre bacteriile bune se numără probioticele, sau așa-numitele bacterii vii care optimizează procesul digestiv. Ele sunt responsabile pentru absorbția nutrienților utili și eliminarea toxinelor. Dacă există suficiente bacterii bune &icirc;n microflora intestinală, acestea vor accelera descompunerea grăsimilor și vor preveni creșterea &icirc;n greutate. &Icirc;n plus, bacteriile probiotice au capacitatea de a controla apetitul. Ele stimulează eliberarea leptinei - hormonul de sațietate, &icirc;n urma căruia dorința de dulciuri și alte alimente dăunătoare scade.</div> <div></div> <div>Și ce se &icirc;nt&acirc;mplă &icirc;n microflora intestinală a unei persoane supraponderale?</div> <div></div> <div>&Icirc;n microflora intestinală a acestor oameni se &icirc;nt&acirc;mplă următoarele: există o lipsă de bacterii suficient de bune. Au fost &icirc;nlocuite de microorganisme al căror singur scop este să ne &icirc;mbolnăvească. Această afecțiune se numește disbacterioză (disbioză) și unul dintre primele sale simptome este creșterea &icirc;n greutate. Este adesea &icirc;nsoțită de disconfort gastro-intestinal, constipație, gaze, balonare. Aceste simptome nu trebuie ignorate deoarece se pot dezvolta &icirc;n boli mai grave.</div> <div>Așa e, obezitatea nu este doar o problemă estetică. Este o boală &icirc;n care metabolismul nu funcționează bine. Substanțele pe care le absorbim din alimente nu pot fi procesate corespunzător și sunt stocate sub formă de grăsime. Chiar dacă &icirc;ncepem o dietă, aceasta nu va ajuta, deoarece microorganismele dăunătoare vor continua să predomine &icirc;n intestinele noastre. Chiar dacă mergem la sală &icirc;n fiecare zi, nu va avea niciun efect. Nici postul, nici antrenamentele epuizante nu vor realiza nimic, cu excepția cazului &icirc;n care &icirc;ncepem să luăm suplimente probiotice. Cu ajutorul lor, microflora noastră intestinală se va echilibra treptat, digestia va funcționa corect și rezultatele nu vor &icirc;nt&acirc;rzia. Sună grozav, dar cum alegem probioticul potrivit cu at&acirc;t de multe oferte disponibile &icirc;n magazine?</div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26194/files/image/gastro-box-ro.png" /></div> <div>Pachet de slabit Bactojoy</div> <div></div> <div>Pachetul Bactojoy &bdquo;Slimming&rdquo; este singurul program de slabit de pe piata bulgara bazat in totalitate pe produse probiotice. Include trei probiotice diferite: Bactojoy Femin, Bactojoy Gastro Balance și perle probiotice Bactojoy cu lapte/sau ciocolată naturală. Toate au fost dezvoltate &icirc;ntr-un laborator bulgar certificat, sunt testate clinic, nu conțin OMG-uri, conservanți, coloranți și alte ingrediente artificiale și sunt potrivite femeilor de orice v&acirc;rstă. Acestea reglează microflora intestinală, promovează digestia corectă, stimulează pierderea &icirc;n greutate și aduc multe alte beneficii organismului. Convinge-te singur!</div> <div></div> <div>Bactojoy Femin</div> <div></div> <div>Bactojoy Femin a fost dezvoltat special pentru sexul frumos și oferă protecție pe mai multe niveluri. Combină acțiunea sinergică a cinci tulpini de bacterii probiotice: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus și Lactobacillus fermentum. Este &icirc;mbogățit cu colostru de vită, care este un imunostimulator puternic, precum și cu extract de trandafir bulgar damaschin, cunoscut ca un puternic antioxidant și detoxifiant. Conține și arabinogalactanul prebiotic, care servește la hrănirea bacteriilor bune. Pe l&acirc;ngă promovarea pierderii &icirc;n greutate, Bactojoy Femin reglează nivelul hormonal din organism și oferă confort vaginal și protecție &icirc;mpotriva infecțiilor bacteriene și fungice.<br /><br />&nbsp;<br /><br />Bactojoy Gastro Balance<br /><br />&nbsp;<br /><br />Bactojoy Gastro Balance este o formulă probiotică cu patru tulpini: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis și Streptococcus thermophiles. Este special conceput pentru a &icirc;mbunătăți digestia și pentru a elimina gazele și balonarea. De asemenea, se ocupă de constipație, care este și o condiție prealabilă pentru creșterea &icirc;n greutate. Colostrul de vită și lăptișorul de matcă se adaugă bacteriilor bune, care &icirc;ntăresc imunitatea, precum și o componentă prebiotică (arabinogalactanul din zada). Bactojoy Gastro Balance contribuie la reglarea tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol. Poate preveni boli și mai grave, cum ar fi sindromul colonului iritabil, colita, chiar și cancerul de colon.<br /><br />&nbsp;<br /><br />Perle probiotice cu ciocolata cu lapte</div> <div></div> <div>Perlele probiotice de ciocolată cu lapte sunt cel mai delicios produs Bactojoy. Acestea conțin trei tulpini de bacterii benefice: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus și Bifidobacterium infantis, care sunt uscate sub formă de perle și &icirc;nvelite &icirc;n ciocolată cu lapte. Le puteți consuma direct sau le puteți adăuga &icirc;n lapte acru sau proaspăt, shake-uri, smoothie-uri. Le poți include și &icirc;n desertul tău preferat! Doar o linguriță de perle pe zi suprimă apetitul pentru alimente dulci și &icirc;mbunătățește starea de spirit, tonusul și motivația de mișcare. Bactojoy are desigur și o alternativă &icirc;n cazul &icirc;n care nu vrei să iei zahăr - Diet Probiotic Pearls with Natural Chocolate. Se bazează pe &icirc;ndulcitori naturali (stevia și eritritol) și acest lucru &icirc;i face produsul ideal pentru diabetici.</div> <div></div> <div></div> <div>Beneficiile pachetului Bactojoy Slimming sunt nenumărate, dar vom &icirc;ncerca totuși să le subliniem pe cele mai importante:<br /><br />&nbsp;<br /><br />Ele &icirc;ntăresc sistemul imunitar.<br />Ele accelerează metabolismul și facilitează absorbția substanțelor și mineralelor vitale pentru organismul feminin.<br />Ele stimulează arderea mai rapidă și corectă a grăsimilor.<br />Preveniți retenția de lichide.<br />Se ocupă de gaze, balonare, constipație, diaree și alte probleme gastro-intestinale.<br />Ele ajută la detoxifierea naturală a organismului.<br />Ele suprimă apetitul pentru alimente dulci și dăunătoare prin stimularea eliberării hormonului de sațietate.<br />Au un efect incredibil asupra pielii și previn formarea celulitei.<br />Reduceți circumferința taliei cu p&acirc;nă la -2 cm pe săptăm&acirc;nă.<br />&Icirc;ntărește părul și unghiile.<br />Acestea reglează echilibrul hormonal &icirc;ntr-un mod natural.<br />Ele stimulează activitatea fizică.<br />Ele contracarează stresul și tensiunea și &icirc;mbunătățesc starea de spirit.<br />Sunt potrivite pentru a fi luate &icirc;n timpul tratamentului cu antibiotice și după acesta pentru a restabili echilibrul bacterian.</div> <div></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div>&Icirc;n special pentru tine, Bactojoy a creat un program de slăbire de o lună pe care să-l urmezi. Nu uitați să beți suficiente lichide (cel puțin 2 litri de apă pe zi), să includeți mai multe fibre &icirc;n meniu și să excludeți alimentele care duc la creșterea &icirc;n greutate (produse de ciocolată, alimente grase și paste, fast-food), fiți activi fizic. Daca nu ai timp sa faci miscare, mergi (de preferat intr-un ritm) cel putin o ora pe zi. Vei observa rezultate dupa prima saptamana, iar la finalul programului lunar vei ramane cu totul uimit! Vei arata si te vei simti mai bine ca niciodata.</div> <div></div> <div>Program de pierdere &icirc;n greutate<br /><br />Prima săptăm&acirc;nă:<br /><br />Dimineața după micul dejun &ndash; 1 capsulă Femin<br /><br />La pr&acirc;nz - 1 linguriță de perle de ciocolată<br /><br />A doua saptamana:<br /><br />Dimineața &ndash; 1 capsulă Femin<br /><br />La pr&acirc;nz - 1 linguriță de perle de ciocolată<br /><br />Seara &ndash; 1 capsula Gastro balance<br /><br />A treia saptamana:<br /><br />Dimineața &ndash; 1 capsulă Femin<br /><br />La pr&acirc;nz - 1 linguriță de perle de ciocolată<br /><br />Seara &ndash; 1 capsula Gastro balance<br /><br />A patra săptăm&acirc;nă:<br /><br />La pr&acirc;nz - 1 linguriță de perle de ciocolată<br /><br />Seara &ndash; 1 capsula Gastro balance<br /><br /><br />Comandați un pachet &bdquo;Scădere &icirc;n greutate&rdquo; AICI!</div> <div></div> <div></div> <div></div>

Compara produse
Our online store uses cookies
Setări cookie