NU gazelor și balonării cu Bactology Gastro Balance

15.09.2022 11:14:19

NU gazelor și balonării cu Bactology Gastro Balance

Peste 30% dintre oameni din întreaga lume se confruntă cu balonare regulată și cel puțin 40% suferă de o formă de tulburare gastrointestinală. Aceste cifre cresc în fiecare an din cauza alimentelor nesănătoase pe care le consumăm, a nivelului ridicat de stres, a lipsei de exerciții fizice și a altor factori. Diferite remedii pentru flatulență și gaze continuă să fie dezvoltate și disponibile în farmacii. Capsule, plicuri, picături, sirop, chiar și tablete pentru supt sau mestecat... Cu toate acestea, efectul lor este de scurtă durată - suprimă simptomele, dar nu înlătură rădăcina problemei. Pentru a face față cu succes gazelor și balonării, este necesar să atacați problema din interior, pentru a elimina cauza acesteia. Dar înainte de a vă împărtăși soluția, să ne uităm la problema în sine.

 Ce sunt gazele și balonarea?

           

Formarea unor cantități mici de gaz este o parte normală a procesului digestiv al unui organism sănătos. Ele sunt create prin interacțiunile dintre alimente și bacterii din tractul gastrointestinal. Dar dacă cantitatea de gaz crește și este însoțită de durere sau alte plângeri, aceasta începe să interfereze cu viața noastră de zi cu zi. Apoi este o afecțiune medicală cunoscută sub numele de flatulență.

Balonarea abdominală este o senzație neplăcută de plenitudine în partea superioară a abdomenului, însoțită sau nu de o creștere vizibilă a dimensiunii acestuia. Ar putea fi din cauza gazului sau din alt motiv. Un lucru este cert – gazele frecvente și prelungite și balonarea pot fi destul de dureroase și ne pot afecta calitatea vieții. Sunt un semn al unui dezechilibru în microbiomul intestinal și, uneori, semnalează o problemă mai gravă. Prin urmare, trebuie să luăm măsuri la timp de dragul confortului și sănătății noastre

.

Disbacterioza – cea mai frecventă cauză de gaze și balonare

 

S-a demonstrat că microbiomul intestinal al persoanelor care suferă de gaze și balonare are o compoziție mult diferită de microbiomul unei persoane sănătoase. În primul grup, există o creștere excesivă a bacteriilor rele, sau așa-numitele disbacterioza. Aceste bacterii produc gaze excesive și apare balonarea. Acest microbiom nu are suficiente bacterii bune din genurile Lactobacillus și Bifidobacterium care pot distruge microorganismele cauzatoare de boli și pot elimina gazele și balonarea.

 

Bacteriile probiotice – micii magicieni din intestinele noastre

 

Aceste bacterii bune sunt locuitorii nativi ai tractului nostru gastrointestinal. Lactobacilii sunt principalii locuitori ai intestinului subțire, iar bifidobacteriile locuiesc în intestinul gros. Ele, împreună cu multe alte tulpini de probiotice, stimulează digestia și participă activ la o serie de procese din organism. Ne mențin sănătoși, vibranti și în formă. Cu o alimentație necorespunzătoare, stres, lipsă de somn sau de mișcare, cantitatea de bacterii bune scade și cele rele preiau controlul. Apoi încep plângerile gastrointestinale - abdomen umflat, gaze, arsuri la stomac, vărsături, greață, diaree sau constipație... Indiferent dacă simptomul este unul sau mai multe - nu contează. Ceva în organism este cu siguranță greșit și trebuie remediat. Pentru a reveni la echilibrul intestinal inițial, trebuie să creștem cantitatea de bacterii probiotice. Cum?

Utilizarea unui supliment probiotic. De ce, vă întrebați, când există alimente care sunt probiotice naturale? Da, dar pentru ca bacteriile bune să colonizeze permanent tractul gastrointestinal și să învingă cele rele, trebuie să existe miliarde. Nicio mâncare nu poate oferi asta. Este necesar un supliment probiotic.

 

Bactology Gastro Balance – 4 tulpini și 50 de miliarde de bacterii active!

 

Bactology Gastro Balance este o formulă probiotică bulgară special creată pentru a îmbunătăți digestia și pentru a ameliora stomacul de excesul de gaze și balonare. Îndeplinește toate cerințele de performanță:

-este testat clinic și de calitate dovedită;

-contine exact acele tulpini care elimina gazele si balonarea: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus si Bifidobacterium infantis;

-precum și 50 de miliarde de bacterii active care sunt eliberate direct în intestinul subțire și încep să lucreze imediat;

-fără OMG-uri, conservanți, coloranți și alte ingrediente artificiale care ar putea irita și mai mult stomacul;

-contine si un prebiotic - arabinogalactan din zada (Larix Dahurica), care serveste ca hrana si crestere pentru bacteriile probiotice.

Tulpina Streptococcus thermophiles a fost adăugată lactobacililor și bifidobacteriilor, precum și colostrului de vită și lăptișorului de matcă, cunoscute pentru efectul lor imunostimulator puternic. Doza zilnică recomandată este de 2-3 capsule Bactology Gastro Balance până la 30 de minute după masă. Are un efect la fel de pozitiv atât asupra femeilor, cât și asupra bărbaților. Poate fi luat și de adolescenți.

 

 14 motive pentru a alege Bactology Gastro Balance

 1. Tratează gazele, balonarea, constipația, diareea și alte afecțiuni.
 2. Previne bolile mai grave, cum ar fi sindromul colonului iritabil și colita. Minimizează riscul de cancer de colon.
 3. Facilitează descompunerea nutrienților greu digerabili.
 4. Are efect diuretic și detoxifiant.
 5. Accelerează metabolismul.
 6. Sprijină pierderea în greutate prin stimularea arderii grăsimilor. Este deosebit de eficient în combinație cu alte două produse probiotice – Bactology Femin și perle probiotice Bactology cu ciocolată cu lapte (sau alternativa lor fără zahăr – perle probiotice dietetice cu ciocolată naturală).
 7. Reduce circumferința taliei - până la -2 cm într-o săptămână.
 8. Reglează echilibrul hormonal în mod natural.
 9. Combate oboseala cronică, tensiunea și stresul. Îmbunătățește starea de spirit, aduce o senzație de lejeritate și crește activitatea fizică.
 10. Contribuie la reglarea tensiunii arteriale si a colesterolului.
 11. Consolidează o imunitate puternică împotriva răcelilor și infecțiilor virale.
 12. Ajută la tulburări ale funcțiilor sistemului excretor, boli ale ficatului și rinichilor.
 13. Recomandat în timpul și după tratamentul cu antibiotice.
 14. Îmbunătățește starea părului, a pielii și a unghiilor.
 15. Știi deja că Bactology Gastro Balance este soluția pentru problemele tale. Nu întârzia, cumpără-l acum. Abia acum pe site-ul www.bulgarbiotic.bg îl puteți găsi la prețul promoțional de 22,49 BGN Și iată mai multe sfaturi despre cum să reduceți gazele și balonarea:

 

-Nu mâncați în picioare sau mestecați repede. În schimb, așează-te și ia o masă pe îndelete. Amintiți-vă că digestia începe în gură!

-Nu mâncați în exces. Este mai bine să mănânci des și puțin!

-Nu vorbiți în timp ce mâncați pentru a evita înghițirea excesului de aer. Din același motiv, limitează sau renunță la fumat, mestecat gumă și bea dintr-un pai.

-Evitați alimentele și băuturile care provoacă supraproducție de gaze, cum ar fi alimentele grase și prăjite, alcoolul și băuturile carbogazoase. În această listă se încadrează și multe alimente aparent sănătoase: broccoli, ridichi, ceapă, cartofi, usturoi, diverse tipuri de varză, fasole, linte, mazăre, pepene verde, mere, pere, piersici, banane, prune. Nu le exclude din meniul tău, ci doar reduce-le consumul!

-Nu mâncați alimente la care aveți intoleranță alimentară. De asemenea, poate provoca gaze și balonare.

-Ai grijă de echilibrul tău intestinal, incluzând mai multe produse lactate (de preferință fără lactoză) în meniul tău.

-Obțineți un somn de calitate și faceți exerciții fizice.

 

 

Comentarii

Acest articol nu are inca niciun comentariu

Lasa un comentariu

Beauty and Health

Beauty and Health

NU gazelor și balonării cu Bactology Gastro Balance

NU gazelor și balonării cu Bactology Gastro Balance

Peste 30% dintre oameni din întreaga lume se confruntă cu balonare regulată și cel puțin 40% suferă de o formă de tulburare gastrointestinală. Aceste cifr Peste 30% dintre oameni din întreaga lume se confruntă cu balonare regulată și cel puțin 40% suferă de o formă de tulburare gastrointestinală. Aceste cifr 2022-09-15T11:14:21+03:00 NU gazelor și balonării cu Bactology Gastro Balance

<p><strong></strong></p> <p>Peste 30% dintre oameni din &icirc;ntreaga lume se confruntă cu balonare regulată și cel puțin 40% suferă de o formă de tulburare gastrointestinală. Aceste cifre cresc &icirc;n fiecare an din cauza alimentelor nesănătoase pe care le consumăm, a nivelului ridicat de stres, a lipsei de exerciții fizice și a altor factori. Diferite remedii pentru flatulență și gaze continuă să fie dezvoltate și disponibile &icirc;n farmacii. Capsule, plicuri, picături, sirop, chiar și tablete pentru supt sau mestecat... Cu toate acestea, efectul lor este de scurtă durată - suprimă simptomele, dar nu &icirc;nlătură rădăcina problemei. Pentru a face față cu succes gazelor și balonării, este necesar să atacați problema din interior, pentru a elimina cauza acesteia. Dar &icirc;nainte de a vă &icirc;mpărtăși soluția, să ne uităm la problema &icirc;n sine.</p> <p>&nbsp;<strong>Ce sunt gazele și balonarea?</strong></p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p> <p>Formarea unor cantități mici de gaz este o parte normală a procesului digestiv al unui organism sănătos. Ele sunt create prin interacțiunile dintre alimente și bacterii din tractul gastrointestinal. Dar dacă cantitatea de gaz crește și este &icirc;nsoțită de durere sau alte pl&acirc;ngeri, aceasta &icirc;ncepe să interfereze cu viața noastră de zi cu zi. Apoi este o afecțiune medicală cunoscută sub numele de flatulență.</p> <p>Balonarea abdominală este o senzație neplăcută de plenitudine &icirc;n partea superioară a abdomenului, &icirc;nsoțită sau nu de o creștere vizibilă a dimensiunii acestuia. Ar putea fi din cauza gazului sau din alt motiv. Un lucru este cert &ndash; gazele frecvente și prelungite și balonarea pot fi destul de dureroase și ne pot afecta calitatea vieții. Sunt un semn al unui dezechilibru &icirc;n microbiomul intestinal și, uneori, semnalează o problemă mai gravă. Prin urmare, trebuie să luăm măsuri la timp de dragul confortului și sănătății noastre</p> <p>.</p> <p><strong>Disbacterioza &ndash; cea mai frecventă cauză de gaze și balonare</strong></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <p>S-a demonstrat că microbiomul intestinal al persoanelor care suferă de gaze și balonare are o compoziție mult diferită de microbiomul unei persoane sănătoase. &Icirc;n primul grup, există o creștere excesivă a bacteriilor rele, sau așa-numitele disbacterioza. Aceste bacterii produc gaze excesive și apare balonarea. Acest microbiom nu are suficiente bacterii bune din genurile Lactobacillus și Bifidobacterium care pot distruge microorganismele cauzatoare de boli și pot elimina gazele și balonarea.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Bacteriile probiotice &ndash; micii magicieni din intestinele noastre</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p>Aceste bacterii bune sunt locuitorii nativi ai tractului nostru gastrointestinal. Lactobacilii sunt principalii locuitori ai intestinului subțire, iar bifidobacteriile locuiesc &icirc;n intestinul gros. Ele, &icirc;mpreună cu multe alte tulpini de probiotice, stimulează digestia și participă activ la o serie de procese din organism. Ne mențin sănătoși, vibranti și &icirc;n formă. Cu o alimentație necorespunzătoare, stres, lipsă de somn sau de mișcare, cantitatea de bacterii bune scade și cele rele preiau controlul. Apoi &icirc;ncep pl&acirc;ngerile gastrointestinale - abdomen umflat, gaze, arsuri la stomac, vărsături, greață, diaree sau constipație... Indiferent dacă simptomul este unul sau mai multe - nu contează. Ceva &icirc;n organism este cu siguranță greșit și trebuie remediat. Pentru a reveni la echilibrul intestinal inițial, trebuie să creștem cantitatea de bacterii probiotice. Cum?</p> <p>Utilizarea unui supliment probiotic. De ce, vă &icirc;ntrebați, c&acirc;nd există alimente care sunt probiotice naturale? Da, dar pentru ca bacteriile bune să colonizeze permanent tractul gastrointestinal și să &icirc;nvingă cele rele, trebuie să existe miliarde. Nicio m&acirc;ncare nu poate oferi asta. Este necesar un supliment probiotic.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Bactology Gastro Balance &ndash; 4 tulpini și 50 de miliarde de bacterii active!</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Bactology Gastro Balance&nbsp;</strong>este o formulă probiotică bulgară special creată pentru a &icirc;mbunătăți digestia și pentru a ameliora stomacul de excesul de gaze și balonare. &Icirc;ndeplinește toate cerințele de performanță:</p> <p>-este testat clinic și de calitate dovedită;</p> <p>-contine exact acele tulpini care elimina gazele si balonarea: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus si Bifidobacterium infantis;</p> <p>-precum și 50 de miliarde de bacterii active care sunt eliberate direct &icirc;n intestinul subțire și &icirc;ncep să lucreze imediat;</p> <p>-fără OMG-uri, conservanți, coloranți și alte ingrediente artificiale care ar putea irita și mai mult stomacul;</p> <p>-contine si un prebiotic - arabinogalactan din zada (Larix Dahurica), care serveste ca hrana si crestere pentru bacteriile probiotice.</p> <p>Tulpina Streptococcus thermophiles a fost adăugată lactobacililor și bifidobacteriilor, precum și colostrului de vită și lăptișorului de matcă, cunoscute pentru efectul lor imunostimulator puternic. Doza zilnică recomandată este de 2-3 capsule <strong>Bactology </strong>Gastro Balance p&acirc;nă la 30 de minute după masă. Are un efect la fel de pozitiv at&acirc;t asupra femeilor, c&acirc;t și asupra bărbaților. Poate fi luat și de adolescenți.</p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <p><strong>&nbsp;14 motive pentru a alege Bactology Gastro Balance</strong></p> <ol> <li>Tratează gazele, balonarea, constipația, diareea și alte afecțiuni.</li> <li>Previne bolile mai grave, cum ar fi sindromul colonului iritabil și colita. Minimizează riscul de cancer de colon.</li> <li>Facilitează descompunerea nutrienților greu digerabili.</li> <li>Are efect diuretic și detoxifiant.</li> <li>Accelerează metabolismul.</li> <li>Sprijină pierderea &icirc;n greutate prin stimularea arderii grăsimilor. Este deosebit de eficient &icirc;n combinație cu alte două produse probiotice &ndash; <strong>Bactology </strong>Femin și perle probiotice <strong>Bactology </strong>cu ciocolată cu lapte (sau alternativa lor fără zahăr &ndash; perle probiotice dietetice cu ciocolată naturală).</li> <li>Reduce circumferința taliei - p&acirc;nă la -2 cm &icirc;ntr-o săptăm&acirc;nă.</li> <li>Reglează echilibrul hormonal &icirc;n mod natural.</li> <li>Combate oboseala cronică, tensiunea și stresul. &Icirc;mbunătățește starea de spirit, aduce o senzație de lejeritate și crește activitatea fizică.</li> <li>Contribuie la reglarea tensiunii arteriale si a colesterolului.</li> <li>Consolidează o imunitate puternică &icirc;mpotriva răcelilor și infecțiilor virale.</li> <li>Ajută la tulburări ale funcțiilor sistemului excretor, boli ale ficatului și rinichilor.</li> <li>Recomandat &icirc;n timpul și după tratamentul cu antibiotice.</li> <li>&Icirc;mbunătățește starea părului, a pielii și a unghiilor.</li> <li>Știi deja că <strong>Bactology </strong>Gastro Balance este soluția pentru problemele tale. Nu &icirc;nt&acirc;rzia, cumpără-l acum. Abia acum pe site-ul www.bulgarbiotic.bg &icirc;l puteți găsi la prețul promoțional de 22,49 BGN Și iată mai multe sfaturi despre cum să reduceți gazele și balonarea:</li> </ol> <p>&nbsp;</p> <p>-Nu m&acirc;ncați &icirc;n picioare sau mestecați repede. &Icirc;n schimb, așează-te și ia o masă pe &icirc;ndelete. Amintiți-vă că digestia &icirc;ncepe &icirc;n gură!</p> <p>-Nu m&acirc;ncați &icirc;n exces. Este mai bine să măn&acirc;nci des și puțin!</p> <p>-Nu vorbiți &icirc;n timp ce m&acirc;ncați pentru a evita &icirc;nghițirea excesului de aer. Din același motiv, limitează sau renunță la fumat, mestecat gumă și bea dintr-un pai.</p> <p>-Evitați alimentele și băuturile care provoacă supraproducție de gaze, cum ar fi alimentele grase și prăjite, alcoolul și băuturile carbogazoase. &Icirc;n această listă se &icirc;ncadrează și multe alimente aparent sănătoase: broccoli, ridichi, ceapă, cartofi, usturoi, diverse tipuri de varză, fasole, linte, mazăre, pepene verde, mere, pere, piersici, banane, prune. Nu le exclude din meniul tău, ci doar reduce-le consumul!</p> <p>-Nu m&acirc;ncați alimente la care aveți intoleranță alimentară. De asemenea, poate provoca gaze și balonare.</p> <p>-Ai grijă de echilibrul tău intestinal, incluz&acirc;nd mai multe produse lactate (de preferință fără lactoză) &icirc;n meniul tău.</p> <p>-Obțineți un somn de calitate și faceți exerciții fizice.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Compara produse
Our online store uses cookies
Setări cookie